Enthousiast bij iedere stap

Laten we er samen een online succes van maken!

Het procesIn 3 simpele stappen

Van gerecht tot verkoop, het enige wat we van je nodig hebben is een overzicht van producten / prijzen.

Kennismaking

In dit vrijblijvende gesprek bespreken we jouw wensen en leggen we stap voor stap uit hoe we jouw gerechten online krijgen.

Realisatie

We maken een website voor je en zorgen ervoor dat jouw gerechten online staan. Met of zonder productfoto's.

Verkopen

Je kunt starten met het verkoop. Wij houden alles voor je in de gaten en helpen je met de marketing.

Wat krijg ik precies?

3 voor de prijs van 1

Website

Je krijgt een volwaardige website (ter waarde van € 995) waarop je je gerechten kunt verkopen. Deze website is gereed voor alle platformen waaronder computer, mobiel en tablet!

Bezorg / restaurant module

We installeren ons QuickByte platform op je website zodat je gerechten kan verkopen en gebruik kan maken van alle functionaliteit van QuickByte.

Support & Assistentie

We assisteren je van het eerste gesprek tot het online gaan van je website. Als je website online staat blijven we alle bestellingen controleren zodat je er nooit 1 kan vergeten.

Extra services

Voor sublieme kwaliteit

Gerechtfoto's (optioneel)

We hebben een in-house team die gespecialiseerd is in het schieten van productfoto's. Hierdoor komen jou gerechten op hoge kwaliteit op je website te staan. De productfoto's zitten niet standaard in het QuickByte pakket en apart worden aangevraagd. Prijzen verschillen aan de hand van het aantal gerechten. Neem contact op met je QuickByte account manager voor een scherpe prijsopgave.

TOP TOP