Wie zijn wij en wat doen we precies?

QuickByte is een klein team aan professionals die een echte voorliefde heeft voor alles wat er online gebeurd. Programmeurs, vormgevers, interactie ontwerpers en copywriters werken nauw samen om voor jou de beste oplossing te bieden.

Het online restaurant platform is oorspronkelijk opgezet door de grote vraag naar een goedkoop alternatief voor de grotere online bezorg websites. Deze grotere bezorg websites vragen grote percentages aan de restaurants als vergoeding voor het gebruik van hun platform. QuickByte biedt hiervoor een oplossing door de bestel mogelijkheid te verplaatsen naar een eigen website.

WEBDEVELOPMENT

De ontwikkeling van professionele webwinkels vergt veel vaardigheden. Niet alleen de vormgeving en programmatuur maar ook de gebruiksvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

MARKETING

Er voor zorgen dat jij zoveel mogelijk gerechten verkoopt op jouw eigen website, dat is ons doel. Hier bij QuickByte hebben we alle expertise in huis om dat mogelijk te maken.

Productfoto's

Bij QuickByte weten we hoe belangrijk het is om mooie productfoto's op je website te hebben. Daarom heeft QuickByte een in-house fotograaf team met productfotografen om jou het beste resultaat te bieden!

WEBHOSTING

99,98% up time voor onze klanten en daar zijn wij trots op. Dit betekent dat je nooit voor verrassingen komt te staan als wij jouw website of webwinkel hosten.

Ons werk

Bij QuickByte zijn we trots op ons werk. Daarom laten we het ook graag terug komen op onze website!

De afbeelding hiernaast is een voorbeeld van hoe we onze productfotografie combineren met verkoop gericht design. Er zijn banners gemaakt voor verschillende actie dagen wat een positief effect verzorgt voor landingspagina.

Ristorante Adam heeft meer dan 100 gerechten die allemaal overzichtelijk te vinden zijn onder verschillende categorieën. Al deze functionaliteiten en services zit inbegrepen in de maandelijkse kosten. Dus geen extra kosten voor het design.

LEUKE FEITJES

7800

BESTELLINGEN DEZE MAAND

20+

GELANCEERDE RESTAURANTS

3500

OP MOBIEL BESTELD

20+

TEVREDEN KLANTEN

Online gerechten verkopen was nog nooit zo simpel

Laat ons je helpen om een succesvol bezorgrestaurant te worden.

TOP TOP